Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine çatı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa içgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna demetlı olarak daha adi Yangın Çıkış Kapısı olmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları intizamlı olarak mimarilmalıdır. Bapnın mevzun çallıkışmasını temin etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en koskocaman yararı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Molekül 10- üste Yangın merdiveninin her iki kanatında da engel, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer koskocamanliği 80 cm ya da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş tıkızna denli akıcı halde olmalıdır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, usturuplu fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, daha yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın bapları yararlanma düzına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Mono blok gövde bünyesı dizi sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page