2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve amelî fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu doğrultuda talih de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

CMD Metal; nitelikli ve muteber yangın kapısı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı sıra otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın yangın kapısı bapları camlı kabil.

Mono blok beden konstrüksiyonsı cenah sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yangına karşı korunmakta size en uz hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yangın kapısı yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak biz tüm yönetmeliğe münasip üretim yapmaktayız. Suratsız halde yaptığımız davranışin valörı kalmayacak ve insanoğlu muhatara göreceklerdir.

Report this wiki page